Za kilka dni, a dokładnie 22 kwietnia 2016 roku, w hotelu Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim, odbędzie się Konferencja Handlowa Meat Market 2016. Poniżej przedstawiamy listę uczestników konferencji. Dzień jutrzejszy (15 kwietnia) jest ostatecznym terminem rezerwacji powierzchni wystawienniczej - poniżej zamieszczamy link do odpowiedniego formularza.
Kupcy, zainteresowani bezpłatnym udziałem w Meat Market 2016, posiadają taką możliwość po zgłoszeniu swojego uczestnictwa. Zgłoszenie takie można przesłać korzystając z formularza (link poniżej).
Lista uczestników Meat Market 2016 (stan na 14 kwietnia 2016)
- Alior Bank
- Agencja Reklamowa TANGO
- Artech Sp. z o.o.
- Auchan
- Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
- Biedronka (Jeronimo Martins)
- Carrefour
- Delikatesy Centrum (Eurocash)
- Dino Market
- Duda Dystrybucja
- Ferrarini Sp. z o.o.
- Firma Handlowo Usługowa Import Eksport Józef Obrzud
- Firma Produkcyjno - Handlowa "Kanwil" Sp. z o.o.
- FirmyMiesne.pl
- Food Service Sp. z o.o.
- Fresh Logistics Polska Sp. z o.o.
- Gospodarka Mięsna
- Indykpol S.A.
- Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (IERiGŻ)
- Marcpol
- masarnia.pl
- MBM Meat Food Sp. z o.o.
- Mielewczyk Sp. j.
- Mila
- Mirabelka
- Perepelkin & Zhoev LLC.
- Pini Polska Sp. z o.o.
- Polska Izba Handlu
- Polskie Mięso
- Przedsiębiorstwo Drobiarskie Grzegorz Wyrębski
- Przedsiębiorstwo Handlowe Jarosław Tarka
- Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe" Wędlinka" Piotr Gajewski Sp. k.
- Przetwórstwo Mięsne " Ted" Tadeusz Sitarski
- Przedsiębiorstwo Usługowo -Produkcyjno - Handlowe "Monrol"
- Robrut Group Sp. z o.o.
- RSP "Nowość"
- Schoeller Allibert Sp. z o.o.
- Stokrotka
- Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ( SGGW Warszawa)
- Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego( Upemi)
- Zakłady Mięsne "Netter" Jan Netter
- Zakład Mięsny "Smak-Górno" Sp. z o.o.
- Zakład Mięsny Smoliński
- Zakład Mięsny Wasąg Sp. j.
- Zakład Mięsny" Hemax" H.M. Blachlińscy sp.j.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hochel Sp. z o.o.
- Zakład Przetwórstwa Mięsnego" Parma" Sp. z o.o.
- Zakłady Mięsne "Bystry" Sp. z o.o. Sp. k
- Zakłady Mięsne "Łmeat - Łuków" S.A.
- Zakłady Mięsne Henryka Stokłosy Sp. z o.o.
- Życie Handlowe
Ostatnie terminy - ważne daty:
- 15 kwietnia 2016 – ostateczny termin rezerwacji powierzchni wystawienniczej
- 18 kwietnia 2016 – termin przesyłania materiałów reklamowych do teczek uczestników
- 19 kwietnia 2016 – ostateczny termin wprowadzania zmian w danych uczestników
- 20 kwietnia 2016 – zamknięcie rejestracji
Formularz rezerwacji powierzchni wystawienniczej
Formularz zgłoszeniowy dla kupców - Meat Market 2016
Kupcy mięsa i wyrobów mięsnych reprezentujący sieci handlowe, grupy zakupowe, hurtownie mięsa i wędlin mogą wziąć udział w Konferencji Meat Market 2016 bezpłatnie, po uprzednim zatwierdzeniu przez organizatora.