FacebookTwitterGoogle BookmarksRSS Feed

     Za kilka dni, a dokładnie 22 kwietnia 2016 roku, w hotelu Mazurkas w Ożarowie Mazowieckim,  odbędzie się Konferencja Handlowa Meat Market 2016. Poniżej przedstawiamy listę uczestników konferencji. Dzień jutrzejszy (15 kwietnia) jest ostatecznym terminem rezerwacji powierzchni wystawienniczej - poniżej zamieszczamy link do odpowiedniego formularza. 

Kupcy, zainteresowani bezpłatnym udziałem w Meat Market 2016, posiadają taką możliwość po zgłoszeniu swojego uczestnictwa. Zgłoszenie takie można przesłać korzystając z formularza (link poniżej).


 

Lista uczestników Meat Market 2016 (stan na 14 kwietnia 2016)

  • Alior Bank
  • Agencja Reklamowa TANGO
  • Artech Sp. z o.o.
  • Auchan
  • Bezpieczeństwo i Higiena Żywności
  • Biedronka (Jeronimo Martins)
  • Carrefour
  • Delikatesy Centrum (Eurocash)
  • Dino Market
  • Duda Dystrybucja
  • Ferrarini Sp. z o.o.
  • Firma Handlowo Usługowa Import Eksport Józef Obrzud
  • Firma Produkcyjno - Handlowa "Kanwil" Sp. z o.o.
  • FirmyMiesne.pl
  • Food Service Sp. z o.o.
  • Fresh Logistics Polska Sp. z o.o.
  • Gospodarka Mięsna
  • Indykpol S.A.
  • Instytut Ekonomiki Rolnictwa i Gospodarki Żywnościowej (IERiGŻ)
  • Marcpol
  • masarnia.pl
  • MBM Meat Food Sp. z o.o.
  • Mielewczyk Sp. j.
  • Mila
  • Mirabelka
  • Perepelkin & Zhoev LLC.
  • Pini Polska Sp. z o.o.
  • Polska Izba Handlu
  • Polskie Mięso
  • Przedsiębiorstwo Drobiarskie Grzegorz Wyrębski
  • Przedsiębiorstwo Handlowe Jarosław Tarka​
  • Przedsiębiorstwo Handlowo Usługowe" Wędlinka" Piotr Gajewski Sp. k.
  • Przetwórstwo Mięsne " Ted" Tadeusz Sitarski
  • Przedsiębiorstwo Usługowo -Produkcyjno - Handlowe "Monrol"
  • Robrut Group Sp. z o.o.
  • RSP "Nowość"
  • Schoeller Allibert Sp. z o.o.
  • Stokrotka
  • Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego ( SGGW Warszawa)
  • Unia Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego( Upemi)
  • Zakłady Mięsne "Netter" Jan Netter
  • Zakład Mięsny "Smak-Górno" Sp. z o.o.
  • Zakład Mięsny Smoliński
  • Zakład Mięsny Wasąg Sp. j.
  • Zakład Mięsny" Hemax" H.M. Blachlińscy sp.j.
  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego Hochel Sp. z o.o.
  • Zakład Przetwórstwa Mięsnego" Parma" Sp. z o.o.
  • ​Zakłady Mięsne "Bystry" Sp. z o.o. Sp. k
  • Zakłady Mięsne "Łmeat - Łuków" S.A.
  • Zakłady Mięsne Henryka Stokłosy Sp. z o.o.
  • Życie Handlowe

 

Ostatnie terminy - ważne daty:

  • 15 kwietnia 2016 – ostateczny termin rezerwacji powierzchni wystawienniczej
  • 18 kwietnia 2016 – termin przesyłania materiałów reklamowych do teczek uczestników
  • 19 kwietnia 2016 – ostateczny termin wprowadzania zmian w danych uczestników
  • 20 kwietnia 2016 – zamknięcie rejestracji

 

 meat market2016

 

Formularz rezerwacji powierzchni wystawienniczej

  

Formularz zgłoszeniowy dla kupców - Meat Market 2016

 

Kupcy mięsa i wyrobów mięsnych reprezentujący sieci handlowe, grupy zakupowe, hurtownie mięsa i wędlin mogą wziąć udział w Konferencji Meat Market 2016 bezpłatnie, po uprzednim zatwierdzeniu przez organizatora.

 

 

Kalendarz

Brak wydarzeń w kalendarzu
Pn Wt Śr Cz Pt So N
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31